У міськраді запевнили, що потребуючі львів’яни можуть безкоштовно поїсти в соціальних їдальнях

14:40 20 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили: «Для потребуючих у Львові щоденно функціонують соціальні їдальні, де кожен може прийти і безкоштовно поїсти та попити гарячого чаю».

«Окрім харчування, люди, які з певних причин опинилися у кризових умовах життя, прийшовши у такі пункти, отримують моральну підтримку та спілкування. Зокрема, благодійні їдальні на щоденній основі забезпечують харчуванням потребуючих львів’ян», – зазначено в повідомленні ЛМР.

«Як розповіли в управлінні соціального захисту ЛМР, у Львові щоденно функціонують їдальня святого Йосифа на вулиці Богдана Хмельницького, 189а (організатор – згромадження сестер «Мілес Єзу») та соціальна їдальня на вулиці Городоцькій, 319а (організатор – храм Христового Воскресіння спільно з міським управлінням соціального захисту). Також щочетверга, у сквері біля Порохової вежі, функціонує мобільний пункт харчування, який організовує ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Емаус-Оселя» спільно з міським управлінням соціального захисту. Про інші соціальні  їдальні, які функціонують у Львові, – у додатку», – поінформували також сьогодні, 20 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів