Постраждалій від вибуху львівській дільничній ампутували ногу (відео)

18:42 14 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Антона Геращенка в інтернет-мережі «Facebook»

24-річний дільничний міліціонер Роман Личак – в реанімації, один із осколків застряг в склоподібному тілі його ока.

Унаслідок двох вибухів, які були здійснені сьогодні у Львові, працівники міліції перебувають у тяжкому стані: жінці ампутували ногу, а чоловік може залишитися сліпим

Про це повідомив сьогодні, 14 липня, народний депутат України Антон Геращенко, який також розповів:

«У результаті 31-річна дівчина, дільничний інспектор міліції Надія Михайлівна Андрухів назавжди залишиться інвалідом. Їй відірвало ліву ступню, і хірургам довелося ампутувати ногу по коліно. Лікарям також довелося видалити їй нирку, частину кишечника і селезінку, які були пошкоджені осколками.

«24-річний дільничний міліціонер Роман Личак Володимирович, знівечений осколками від вибуху гранати. Він знаходиться в реанімації. Один із осколків застряг в склоподібному тілі ока. Лікарі готуються до складної операції, щоб спасти його зір».

Антон Геращенко повідомив це сьогодні, 14 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість «Громадське телебачення» передало у вівторок:

«Постраждалій від вибуху у Львові 31-річної співробітниці МВС ампутували ногу, її стан важкий. Про це в ефірі «Громадського» повідомив львівський журналіст Остап Говда.

Він також розповів: «Від першого вибуху постраждав 23-річний працівник. Він зараз знаходиться у лікарні з осколковими пораненнями голови та тіла. Наскільки я знаю, зараз його стан легший. О десятій пролунав ще один вибух. Ситуація гірша, бо жінка, працівниця міліції, 31-річна зараз фактично лишилася без ноги, бо внаслідок вибуху відбулась ампутація».

За інформацією журналіста, біля обох відділків міліції граната була закладена у пляшці від соку. «Пляшка лежить біля входу у відділ. Коли людина підходить і бачить пляшку, вона її просто ногою відсуває, відповідно, спрацьовує граната», – розповів журналіст Остап Говда».

Про це повідомили сьогодні, 14 липня, на на сайті «Громадського телебачення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів