Водопостачання Залізничного району Львова здійснюється у повному обсязі (оновлено)

11:55 2 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

Приблизно 50 тисяч львів’ян знову отримують воду у нормальному режимі.

«1 лютого о 13:45 за заборгованість ЛКП «Львівводоканал» перед ПАТ «Львівобленерго» було знеструмлено водонасосну станцію «Будзень-2» на водозаборі «Будзень» у Городку», – повідомили сьогодні, 2 лютого, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Тимчасово було припинено водопостачання абонентів у Городку (15000 мешканців) і селах Лапаївка (800 мешканців), Бартатів (723 мешканця), Зимна Вода (3000 мешканців), а з 17:00 з пониженим тиском отримували воду на четвертих-п’ятих поверхах п’ятиповерхової забудови Залізничного району Львова (близько 50 тисяч осіб). Водопостачання абонентів Городка й сіл Лапаївка, Бартатів та Зимна Вода відновлено у 1 лютого о 23:30, абонентів Залізничного району м. Львова – 2 лютого о 4:00».

Про це повідомили сьогодні, 2 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 лютого, «Щоденному Львову»:

«Як проінформували у комунальному підприємстві «Львівводоканал», вчора о 21:00 було відновлено енергопостачання насосної станції «Будзень». Відтак, водопостачання населених пунктів Городок, Зимна Вода та Лапаївка і Залізничного району міста Львова здійснюється у повному обсязі.

Нагадаємо, учора внаслідок відключення електроенергії об’єктів «Львівводоканалу» за заборгованість згадані населені пункти мали перебої із водою. В комунальному підприємстві «Львівводоканал» зазначили:

«Зі свого боку ми робимо все для налагодження нормальних розрахунків за енергоносії. Однак, є обставини, на які ми не можемо вплинути. Це, зокрема, заборгованість держави по пільгах і субсидіях. Наразі сума невідшкодованих державних зобов’язань по пільгах та субсидіях становить 9,2 млн. гривень. Це і є головною причиною виникнення боргу «Львівводоканалу» перед «Львівобленерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів