Послуги міського територіального центру у Львові подорожчали

13:48 19 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконком ЛМР затвердив перелік і тарифи на платні соціальні послуги міського територіального центру у Львові.

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «Для осіб, які хочуть користуватися платними послугами Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, затвердили перелік і тарифи на такі соціальні послуги, які надаються у Центрі. Відповідне рішення ухвалив сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради».

Керівник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин пояснив: «Рішення зумовлене збільшенням, в основному, мінімальної заробітної плати станом на зараз, і орієнтовно, від 4% до 12% збільшується розмір оплати послуг».

У міськраді також розповіли: «Загалом з початку року є 2 172 особи, які безкоштовно обслуговуються в міському територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних осіб. Це люди з інвалідністю, одинокі тощо. Для інших осіб, які мають бажання користуватися послугами Центру, передбачені платні послуги. Клієнти підписують договір, обирають певну кількість визначених послуг, і тоді до них приходять працівники, які виконують обрані ними послуги».

У ЛМР також повідомили: «Серед таких послуг – допомога у приготуванні їжі, прибирання житла, годування (для ліжкових хворих), допомога у самообслуговуванні, допомога в оплаті комунальних послуг; допомога в оформленні документів; ремонт одягу; транспортні послуги. Також – представництво інтересів в органах державної влади, установах, підприємствах та організаціях; сприяння в отриманні медичної допомоги в закладах охорони здоров’я та лікувально-профілактичних установах тощо.
Перелік та тарифи на платні соціальні послуги Львівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у розрізі заходів, які складають зміст соціальних послуг, з зазначенням орієнтовного часу на їх виконання – у додатку на сайті ЛМР».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів