Пориви вітру знеструмили на Львівщині 22 населені пункти й зірвали покриття дахів у п’яти районах

10:12 21 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: newsru.ua

Як повідомили у вівторок у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, 20 квітня на території нашої області зафіксовано шість порушень у роботі систем життєзабезпечення населення (п’ять – електропостачання, одне – водопостачання).

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 21 квітня:

«20 квітня на території області зафіксовано шість порушень у роботі систем життєзабезпечення населення (п’ять – електропостачання, одне – водопостачання).

Аварії в системах електропостачання:

у другій половині дня внаслідок проходження атмосферного фронту, який супроводжувався дощем, градом, грозою та сильними поривами вітру (до 23 метрів за секунду) на території п’яти районів, станом на 18:00 двадцятого квітня, було пошкоджено шість ЛЕП (ліній електропередач. – «ЩЛ») 6-10 кВ (п’ять – повністю,одгу1 – частково), внаслідок чого знеструмлено 70 ТП (трансформаторних підстанцій. – «ЩЛ») 6-10/0,4 кВ, тимчасово без електропостачання залишилися 22 населених пункти (18 – повністю, чотири – частково), у тому числі:

Жидачівський район – один населений пункт (повністю), відновлено о 18:17 год.;

Миколаївський район – чотири НП (два – повністю й стільки ж частково), відновлено о 19:30;

Перемишлянський район – 13 населених пунктів (повністю), відновлено о 19:05 год.;

Пустомитівський район – один населений пункт (частково), відновлено о 16:00 год.;

Старосамбірський район – три населені пункти (два – повністю, один – частково), відновлено о 19:17.

Крім того, на території п’яти районів зірвало покриття даху:

Мостиський район – з бляхи площею 300 кв. м даху будівлі Мостиської райдержадміністрації;

Буський район – зі шиферу площею 22 кв. м з будівлі центральної районної лікарні (лікарня до кінця дня 20 квітня покрівельними матеріалами забезпечена, відновлювальні роботи розпочнуться зранку 21 квітня);

Самбірський район – комбіноване (бляха та шифер) площею 250 кв. м будівлі ЗОСШ I-III ступеню в селі Бісковичі. 21 квітня планується проведення засідання районної комісії ТЕБ і НС для планування та проведення заходів з ліквідації наслідків негоди;

Кам’янка-Бузький район – загальною площею 95 кв. м двох приватних житлових будинків (70 кв. м шиферу одного будинку, 25 кв. м бляхи другого будинку) та пошкоджено 7 кв. м вагонки на стіні другого будинку.

Городоцький район – обвалився фаєрмур та зірвало шифер площею 55 кв. м даху будівлі  ДПРЧ-15 (м. Городок) ГУ ДСНС України у Львівській області.

Аварії в системах водопостачання:

о 22:15 у м. Бориславі на водонасосній станції «Рибник» КП «Бориславводоканал» вийшов з ладу резервний водяний насос НШР-300/420 продуктивністю 550 куб.м/год. (основний насос вийшов з ладу ще 7 квітня та знаходиться в ремонті), який забезпечував централізоване водопостачання абонентів. Водопостачання абонентів м. Борислав та смт. Східниця тимчасово буде забезпечено з локальних водозаборів «Ріпне» та «Валька». Причина поломки встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів