Польські пожежники подарували своїм львівським колегам спеціальне аварійно-рятувальне обладнання

17:52 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, львівські рятувальники отримали від польських колег у рамках міжнародної співпраці спеціальне аварійно-рятувальне обладнання.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 10 грудня, що Польські пожежники подарували своїм львівським колегам спеціальне аварійно-рятувальне обладнання. У повідомленні також конкретизують:

«У рамках Програми «Польська допомога 2014» Головне управління ДСНС України у Львівській області отримало гуманітарну допомогу від Головної школи пожежної служби у Варшаві. Закупівля обладнання, яке безоплатно передали львівським рятувальникам, відбулася під егідою Міністерства закордонних справ Польщі відповідно до Проекту «Хімічна, біологічна, радіаційна загроза – транскордонне забезпечення і співпраця».

Отримані засоби використовуватимуться  для забезпечення пожежно-рятувальних підрозділів та використання під час ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Так, серед отриманого обладнання є захисні шоломи та одяг, хімічно стійкі костюми й обладнання, різноманітні детектори та газоаналізатори.

Загалом, увесь комплект гуманітарної допомоги складається із майже двадцяти позицій. Така допомога сприятиме розвитку пожежно-рятувальної справи, гарантуватиме безпечні умови праці для рятувальників й сприятиме інтеграції львівського гарнізону в європейську систему безпеки життєдіяльності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів