Польща призупинить з 4 липня малий прикордонний рух (+відео)

22:22 1 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: cdn.ruvr.ru

У ніч з 3 на 4 липня 2016 року з 01:00 за київським часом громадяни України, які перетинали кордон з Польщею за спеціальними дозволами в рамках малого прикордонного руху, зможуть перетнути кордон тільки на загальних підставах та документах визначених польською стороною (паспортні документи та віза).

Відповідно до дипломатичної ноти Міністерства закордонних справ Республіки Польща з 4 липня 2016 року буде призупинено малий прикордонний рух між Україною та Польщею в частині, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів України, у яких є дозволи, видані відповідними органами Республіки Польща. Польська сторона призупиняє застосування статті 3 пункту 1 Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про правила місцевого прикордонного руху (затверджено Постановою Кабінету Міністрів україни №139 (139-2009-п) від 25.02.2009).

Відповідно до цього, в ніч з 3 на 4 липня 2016 року з 01:00 за київським часом громадяни України, які перетинали кордон з Польщею за спеціальними дозволами в рамках малого прикордонного руху, зможуть перетнути кордон тільки на загальних підставах та документах визначених польською стороною  (паспортні документи та віза). Про це повідомили сьогодні, 1 липня, на сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів