Поліціянти локалізували у Львові пожежу

11:55 23 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Близько 11-ї години вечора на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Львівщини надійшов сигнал «тривога» з вулиці Гіпсової.

«Працівники поліції охорони Львова прибули на місце спрацювання охоронно-пожежної сигналізації і побачили, що в охоронюваній оселізагорівся телевізор. Завдяки втручанню поліцейських пожежу було локалізовано, а квартиру вбережено», – повідомили сьогодні, 23 липня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також опублікували фото з місця події розповіли подробиці:

«Близько 11-ї години вечора на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Львівщини надійшов сигнал «тривога» з вулиці Гіпсової. Негайно на місце спрацювання охоронно-пожежної сигналізації було скеровано групу реагування. Наряд поліції охорони прибув до квартири через дві хвилини і виявив, що в квартирі, яка знаходиться на першому поверсі, горить телевізор. Не гаючи часу, оператор пульту зв’язалась з власницею квартири, яка дала дозвіл на вибивання вікна. За декілька хвилин пожежа була локалізована.

Вдячна власниця квартири пані Христина звернулася з подякою до начальника Управління поліції охорони у Львівській області Андрія Петрика. пані Христина написала: «Щиро дякую Вам та вашим працівникам за професійне виконання своїх обов’язків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів