Поліція розшукує зниклу у Львові студентку

13:45 22 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронці просять усіх, кому відоме місцезнаходження зниклої дівчини, повідомити у найближчий відділ поліції або зателефонувати на оперативний номер 102.

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, 22 травня, що в його Галицький відділ у Львові звернулася за допомогою 39-річна жителька Червонограда, яка повідомила, що її донька, Тетяна Ігорівна Смаль, яка народилася 28 лютого 2001 року, а навчається у Львівському коледжі легкої промисловості й проживає у гуртожитку на вулиці Тарнавського, 106а  у Львові, вийшла з нього 16 травня близько 10.00, після чого її місцезнаходження досі невідоме. Прикмети зниклої: на вигляд – 17 років, зріст –170 сантиметрів, худої тілобудови, очі –світлі, волосся – темне фарбоване. Була одягнена в темну спортивну куртку, спортивні чорні штани, сині з білими вставками кросівки.

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, у Львівському обласному управлінні поліції, де також просять усіх, кому відоме місцезнаходження зниклої дівчини, повідомити у найближчий відділ поліції або зателефонувати на оперативний номер 102. Натомість на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» опублікували фото зниклої й розповіли, що рідні зниклої востаннє наразі раз спілкувалися з нею по телефону 16 травня о 18.30 . Дівчина повідомила, що знаходиться на АС-№2 на вулиці Хмельницького у Львові й поїде додому в Червоноград. Зараз її телефон вимкнений.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів