Поліція перевірить сміттєперевізників Львова

16:56 27 березня 2017 р.

Станом на понеділок, 27 березня, у Львові очистили 504 переповнених сміттєвих майданчики, що становить близько 84% від загальної кількості. Голова Львівської ОДА Олег Синютка дав доручення правоохоронним органам перевірити діяльність перевізників ТПВ, котрі гальмують процес очищення сміттєвих майданчиків.

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарія Романчука, компанії, що здійснюють вивіз сміття з міста, по-різному поставилися до виконання цих обов’язків.

«До прикладу, якщо «Санком» та «Спецавтотранс» відповідально підійшли до вивезення сміття, повністю очистивши свої контейнерні майданчики від твердих побутових відходів, то ситуація із ТзОВ «Грінера Україна» та ЛКП «Львівспецкомунтранс» цілком протилежна. У результаті маємо 55 і 40 переповнених майданчиків відповідно», - повідомив Назарій Романчук.

Варто зазначити, що усім названим підприємствам створили оптимальні можливості для забезпечення своєчасного вивезення сміття. «Пасивність ТЗоВ «Грінера України» та ЛКП «Львівспецкомунтранс» створює підстави трактувати це як саботування процесу очищення Львова від сміття», - наголошує посадовець.

У зв’язку з цим голова Львівської ОДА Олег Синютка дав доручення правоохоронним органам перевірити діяльність перевізників ТПВ, котрі гальмують процес очищення сміттєвих майданчиків. 

Зазначимо, що міська влада знову не впоралася зі сміттям, тому за вивезення взялась Львівська ОДА. Станом на 21 березня у Львові було 599 переповнених сміттєвих майданчиків.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів