Податкові міліціонери отримали у Львові відзнаки Президента «За участь в антитерористичній операції»

14:30 12 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Начальник Головного управління ДФС у Львівській області Ігор Кондро вручив відзнаки Президента України працівникам податкової міліції, які брали участь в антитерористичній операції.

Про це повідомили в середу, 12 грудня, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Працівники фіскальної служби беруть участь не лише в наповненні державної казни, а й у військових діях, ризикуючи своїм життям. Серед них – як працівники податкової міліції, так й інших цивільних підрозділів фіскальної служби області. Президент України високо оцінив внесок працівників податкової поліції ГУ ДФС у Львівській області у відновлення миру та захист економічної безпеки нашої держави».

«Очільник фіскальної служби області Ігор Кондро вручив за дорученням Президента України Петра Порошенка та в.о. голови ДФС України Олександра Власова, відповідно до указу Президента України №53/2016 від 17 лютого 2016 року, відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» та до них грамоти підполковнику податкової міліції Роману Келлеру, полковнику податкової міліції Юрію Туранському Віталійовичу, підполковнику податкової міліції Тарасу Телюку, майору податкової міліції Оресту Брудному й підполковнику податкової міліції Юлії Білоус», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За час конфлікту на Донбасі побували у різних ротаціях 22 працівники податковій міліції Львівської області станом. Четверо працівників перебувають там зараз та беруть участь в операції Об’єднаних Сил», – повідомили також у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів