Пікетувальники вимагали від прокурора Львівщини люструвати червоноградського (відео)

17:58 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, «сьогодні, 3 березня, біля прокуратури Львівської області відбувся пікет, участь в якому взяли 5 осіб, спрямований на привернення уваги щодо неправомірної, на думку цих активістів, діяльності колишнього прокурора м. Червонограда Віктора Мисяка».


Відео: tvzikua

У прес-службі Львівської обласної прокуратури повідомили у вівторок:

«Сьогодні, 3 березня, біля прокуратури Львівської області відбувся пікет, участь в якому взяли 5 осіб, спрямований на привернення уваги щодо неправомірної, на думку цих активістів, діяльності колишнього прокурора м. Червонограда Віктора Мисяка. Керівництвом прокуратури Львівської області здійснено особистий прийом організатора акції та закликано активістів до конструктивного діалогу.

У ході розмови наголошено, що буде проведена відповідна ґрунтовна перевірка за доводами та зверненнями учасників пікету, а відтак, за її наслідками прийматиметься відповідне рішення. На цей час розпочата також службова перевірка.

Зазначимо, що 11.02.2015 наказом Генерального прокурора України Віктора Мисяка звільнено з посади прокурора м. Червонограда. Водночас, наказом прокурора Львівської області від 12.02.2015 його призначено на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян прокуратури Львівської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів