Пікетувальники перекрили дорогу в Шегинях

13:22 18 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією домагаються збільшення терміну транзиту на їх ввезення на територію України, а також спрощення правила при розмитненні.

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України повідомили сьогодні, 18 листопада, що перед пунктом пропуску «Шегині» на українсько-польській ділянці державного кордону відбувається акція протесту власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Вони постійно пересуваються пішохідним переходом за двісті метрів від пункту пропуску, перешкоджаючи таким чином проїзду транспортних засобів.

Власники автівок організували акцію, аби домогтися збільшення терміну транзиту на ввезення транспортних засобів іноземної реєстрації на територію України, а також спростити правила при розмитненні автомобілів.  Для локалізації ситуації на місці знаходяться представники Національної поліції.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів