Підвищену пенсію отримають понад 460 тисяч пенсіонерів Львівщини, – ЛОДА

12:38 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації повідомили в п’ятницю: У зв’язку із тим, що з 1 травня збільшено розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, Пенсійний фонд здійснив перерахунок пенсійних виплат».

Про це повідомили сьогодні, 6 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Зокрема, перерахували пенсії для інвалідів війни, учасників бойових дій та «військових» пенсіонерів, інвалідам-чорнобильцям. Начальник головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Недзельська розповіла: «Згідно зі Законом України «Про Державний бюджет на 2016 рік», з 1 травня розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність збільшено до 1130 гривень. Відтак пенсійні виплати по області збільшились в середньому на 62 гривні».

Як зазначила Галина Недзельська, перерахунок не потребує додаткового звернення пенсіонерів до органів Пенсійного фонду України, оскільки усі фінансові процедури здійснено в автоматичному режимі. Винятки становлять лише повідомлення про працевлаштування чи звільнення з роботи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів