Перезатверджено норми водопостачання для львів’ян, які не мають лічильників

16:40 23 вересня 2016 р.

У міськраді запевнили: «Фактично норми залишились на рівні попередніх років».

Сьогодні, 23 вересня,  виконавчий комітет Львівіської міськради перезатвердив норми водопостачання для львів’ян, які не мають лічильника. Про це повідомили в п’ятницю в прес-службі міськради, де також запевнили, що «фактично норми залишились на рівні попередніх років», а також пояснили, що, «згідно з чинним законодавством, раз на три роки органи місцевого самоврядування мають перераховувати та перезатверджувати норми холодного та гарячого водопостачання для мешканців, які не мають лічильника».

У прес-службі міськради також цитують повідомлення «Львівводоканалу», в якому йдеться: «Якщо споживачі не мають квартирного приладу обліку води, нарахування за послуги водопостачання та водовідведення відбувається відповідно до затверджених норм. У Львові уже понад 80% помешкань обладнані лічильниками. Для решти споживачів нарахування відбувається за нормами, які коливаються від 150 до 380 літрів на добу, залежно від степеню благоустрою помешкання. Зокрема норма для споживачів, які мають централізоване гаряче водопостачання, централізоване холодне водопостачання та повноцінну ванну (бо 2% львів’ян мають тільки сидячу ванну) – 380 літрів. Це 200 літрів холодної та 180 літрів – гарячої води. 50% львів’ян, мають водонагрівачі, тобто не потребують гарячого водопостачання, для них норма є 280 літрів холодної води».

Детальніше з норми водопостачання можна ознайомитися, скориставшись посиланням http://lvivvodokanal.com.ua/residents/bill/faq/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів