Перевізники звільнили Львів від ще 280 тонн відходів

13:15 26 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Сміття залишилися в 449 контейнерних майданчиків житлового фонду.

У Львівській міськраді поінформували сьогодні, 26 червня: «Як повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, станом сьогодні на ранок у місті залишається перенакопиченим понад 10 тисяч 745 тонн сміття. За попередню добу з міста вивезли 280 тонн твердих побутових відходів, зокрема, 265 тонн – за угодами, які перевізники мали укладені раніше, а 15 тонн – за домовленостями, які уклали після комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій».

«Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 449 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 39% від загальної кількості. Загалом це 6735 тонн. Водночас на перевантажувальних станціях залишаються не вивезеними 3800 тонн відходів», – розповіли також у міськраді.

«У Залізничному районі не вивезли сміття з 45 майданчиків, у Сихівському – з 188, у Франківському – з 96, у Шевченківському – з 117, у Личаківському – з трьох. Сміття не вивезли з п’яти контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я й такої ж кількості майданчиків закладів освіти. Також не вивезли сміття з чотирьох контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів). Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району та контейнерні майданчиків розміщені на ринках», – повідомили також сьогодні, 26 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів