Перемишлянський районний суд - єдиний в Україні - не розміщував у вересні інформацію на власному веб-сайті

15:06 7 жовтня 2013 р.

Найбільш відвідуваним розділом на сайтах судів є розділ зі списком справ, призначених до розгляду.

Про це йшлося на черговому засіданні ради суддів загальних судів, на якому одним із питань порядку денного був моніторинг стану інформаційного наповнення веб-сайтів загальних судів відповідно до вимог діючого законодавства та їх постійного оновлення.

Відповідно до результатів моніторингу найбільш відвідуваним сайтом залишається веб-сайт Приморського районного суду м. Одеси. До п‘яти найбільш відвідуваних сайтів також належать Кілійський районний суд Одеської області, Малиновський районний суд м. Одеси, Шевченківський районний суд м. Києва, Печерський районний суд м. Києва. 

Голова ради суддів загальних судів Інна Отрош окремо відзначила, що найбільш відвідуваним розділом на сайтах судів є розділ зі списком справ, призначених до розгляду. Пр це повідомив веб-портал "Судова влада в Украні".

Значно зменшується кількість судів, що не поновлювали свої сайти на веб-порталі судової влади України. Станом на вересень місяць 2013-го року залишився єдиний суд, що не розміщував інформацію на порталі – Перемишлянський районний суд Львівської області.

Жоден із загальних судів Львівщини не увійшов у 50-ть найкращих в Україні за рівнем веб-сайтів. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів