Пенсіонерка загинула на Львівщині під час пожежі

09:05 11 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У неділю, 10 грудня,о 07:13 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Гійче а Жовківському районі.

Про це повідомили сьогодні, 11 грудня, у Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також опублікували фото з місця події й розповіли: «Під час розвідки пожежі вогнеборці виявили на місці події тіло власниці 1932 року народження. Внаслідок пожежі також отримав опіки 20% тіла брат власниці 1943 року народження. Його в стані середньої важкості госпіталізували в Жовківську центральну районну лікарню».
«Через щільне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання.  Пожежу локалізували о 08:10, а ліквідували о 08:43 у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 35 м² та пошкоджено перекриття на площі 70 м².  До ліквідації пожежі залучили п’ятьох рятувальників та дві одиниці спецтехніки. Обставини події та причини виникнення займання встановлюються», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів