Патрульний потрапив до квартири непритомної львів’янки через балкон

11:35 16 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з відео на сторінці управління патрульної поліції Львівської області у «Facebook»

Бригада швидкої медичної шпиталізувала непритомну жінку з вулиці Тарнавського.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли сьогодні, 16 лютого: «Вчора, близько 17-ї години екіпаж патрульних отримав повідомлення від працівниці соціальної служби, що жінка літнього віку не виходить на зв’язок, можливо потребує допомоги. Інспектори прибули на вулицю Тарнавського, де мешкає жінка та підійшли до дверей квартири. З оселі лунав звук увімкненого телевізора, а коли прислухалися – почули легкий храп».

«Не зрозуміло було – в наскільки важкому стані жінка, тому очікувати прибуття рятувальників інспектори не стали. Тоді патрульні попросили сусідів, які мешкають на четвертому поверсі, щоб ті дали змогу через їх балкон потрапити на балкон поверхом нижче», – поінформували також і управлінні патрульної поліції

«Командир 1-ї роти 3-го батальйону патрульної поліції, Любомир Цісельський переліз через поруччя балкону та спустився вниз. В квартирі він виявив непритомну жінку, яка подавала ознаки життя. Бригада швидкої медичної допомоги надала допомогу потерпілій. Після інспектори допомогли госпіталізувати жінку», – повідомили також управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів