Патрульну поліцію Львова очолив Антон Пузиревський (оновлено: відео)

09:51 17 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

Однією з версій щодо зміни керівника правоохоронців є те, що Юрій Зозуля мав конфлікт із журналістами і громадськими активістами.

Новим керівником патрульної поліції Львова став боєць АТО, командир ІІІ-го батальйону управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський. Сьогодні у телефонній розмові з кореспондентом Радіо Свобода, Антон Пузиревський підтвердив цю інформацію. За його словами, зараз він виїжджає у Київ, і після цього він буде представлений особовому складу поліції.

Чи звільнений, чи переведений на іншу посаду Юрій Зозуля, який більше двох місяців керував новою поліцією Львова, – невідомо. Прес-служба патрульної поліції Львова поки що нічого не повідомляє.

Громадські активісти розповіли «Радіо Свобода», що минулого тижня відправили у міністерство внутрішніх справ України кілька скарг на роботу Юрія Зозулі, якого звинувачували у тому, що він не зумів створити здорову атмосферу у колективі. Зокрема, громадський активіст Наталя Шелестак розповіла: «Більшість поліцейських –порядні люди, але атмосфера створилась нездорова. У нас є багато інформації, сподіваємось, що приїде внутрішня безпека, і ми всі матеріали передамо». 

Юрій Зозуля зазначив в останньому інтерв’ю «Радіо Свобода», що не знає про жодні скарги.

Про це повідомио «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів