Патрульні відкрили 17 нових ділянок контролю

09:45 19 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

19 вересня в Україні значно зросла кількість ділянок, де патрульні будуть використовувати радари «TruCAM» для контролю швидкості.

Про це повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. За його словами, правоохоронці зможуть використовувати прилади для контролю за дотриманням швидкісного режиму ще на 17 нових локаціях на українських дорогах.

Крім того, вісім ділянок, де уже й так використовують «TruCAM», будуть розширені. Усього для вимірювання швидкості на дорогах країни використовуються 100 таких приладів.

Олексій Білошицький прикріпив до своєї публікації мапу з новими місцями, де на водіїв можуть чатувати правоохоронці з «TruCAM». Він зауважив, що головна мета замірів дотримання швидкісного режиму: не виписати якомога більше штрафів, а «привчити водіїв бути відповідальними на дорозі».

Крім того, він зауважив, що патрулі з радарами можуть розташовуватись лише у зазначених місцях, перед такими ділянками встановлено спеціальні дорожні знаки, які попереджують про автоматичну фото- та відеофіксацію порушень. Як і раніше у місцях фіксації порушень буде стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів