Патрульні вгамували львів’янина, який погрожував ножем

11:30 18 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook»

Медики шпиталізували бешкетника, який жбурляв побутовою технікою у поліціянтів.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли в четвер: «В ніч на 18 січня патрульні 3-го батальйону отримали виклик на вулицю Симона Петлюри, де, за словами заявника, його син бігає по хаті з ножем. Коли екіпаж прибув на місце події, 30-річний чоловік зачинився у квартирі й погрожував завдати тілесних ушкоджень рідним і працівникам поліції, а також будь-кому, хто зайде до квартири».

«Патрульні викликали медиків. При постійному інтенсивному спілкуванні інспекторів із чоловіком він відкрив двері і почав жбурляти побутовою технікою в патрульних, продовжуючи тримати ніж у руках. Інспектори, володіючи неабиякими навиками спілкування в критичних ситуаціях, увійшли в довіру до нього й вмовили покласти ніж з рук, а також ті, які були у нього за паском, на підлогу», – повідомили також  в управлінні патрульної поліції

«Швидка реакція патрульних і чоловік у кайданках і більше нікому не загрожує. Його шпиталізували, а батька відвезли у Залізничний відділ поліції для написання заяви», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів