Патрульні перевірили у Львові 154 маршрутки

13:00 21 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з відео на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти запевнили: «Порушення, які виявили інспектори, працівники усувували на місці».

В управлінні патрульної поліції повідомили сьогодні, 21 листопада, що його працівники «провели близько шостої години ранку відпрацювання на двох автотранспортних підприємствах та перевірили технічний стан маршрутних транспортних засобів перед виїздом їх на лінію». «Інспектори переконалися в справності світлових приладів (ближнє та дальнє світло фар, світлові покажчики повороту, габарити, стоп-сигнали, підсвітка номерних знаків), наявності вогнегасників та аптечок (а також перевірили вміст згідно переліку МОЗ), а також перевірили всі необхідні документи (маршрутний лист, протокол огляду технічного стану транспортного засобу, водійське посвідчення)», – запевнили також в управлінні патрульної поліції.

«Загалом патрульні перевірили 154 маршрутні транспортні засоби. Порушення, які виявили інспектори, працівники усувували на місці. У деяких випадках патрульні виносили постанови за частиною 2 статті121 Кодексу України про адміністративні порушення (керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності або технічний стан і обладнання якого не відповідають вимогам стандартів, правил дорожнього руху і технічної експлуатації)», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Особливу увагу патрульні звернули на те, чи змінили підприємства комплект шин на зимовий, адже безпека пасажирів понад усе. Управління патрульної поліції звертає увагу всіх перевізників Львівщини на беззаперечне дотримання у належному технічному стані громадського транспорту та неухильному дотриманні водіями правил дорожнього руху», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів