Патрульні переконали львів’янку не вкорочувати собі віку

19:30 3 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

16-тирічна дівчина повідомила юнаку, що не бачить сенсу в житті і хоче померти.

«Патрульні врятували дівчину від самогубства», – повідомили сьогодні, 3 травня, правоохоронці, які також розповіли подробиці:

«До патрульних надійшов виклик з проспекту Червоної Калини, де знайома заявника повідомила йому, що покінчить життя самогубством. Коли прибули на місце призначення – хлопець показав фотографію дівчини, на якій вона начебто порізала собі вени на руці.

У переписці з юнаком 16-тирічна дівчина написала, що не бачить сенсу в житті і хоче померти. Після усіх можливих спроб достукатися в квартиру й зв‘язатися з батьками або знайомими для контакту з нею зателефонували їй зі свого телефону й дівчина підняла трубку.

Двері в квартиру вона не відчиняла, пояснюючи, що перебуває в центрі Львова. Після довгої розмови й загрози, що двері виламають, а про її вчинок дізнаються в школі та батьки, вона таки погодилася зустрітися біля кінотеатру.

Один екіпаж залишився чекати дівчину біля під‘їзду, постійно розмовляючи з нею по телефону, а другий поїхав на місце призначеної нею зустрічі. Дівчина таки вийшла з під‘їзду.

Патрульні зупинили її й вона розповіла те, що й у переписці зі знайомим юнаком. Життю дівчини на той момент нічого не загружувало. Батько дівчини був не на зв‘язку. 

Інспектори вмовили дівчину повернутися разом з ними додому, перев‘язали порізану руку та викликали швидку. В лікарні надали їй допомогу.

Дівчинка розповіла, що сама змушена собі заробляти на життя, оскільки її мати – за кордоном, а батько забирає, за її словами, усі гроші, які та надсилає. Дівчина розповіла, що у її батька – інша сім‘я й він начебто б‘є її.

Патрульні нагодували дівчину, адже вона розповіла, що востаннє їла у неділю, оскільки грошей на їжу не має. Кільки годин патрульні були з дівчиною, пояснюючи ї, що треба жити й навіть не думати про такий вчинок.

Згодом дівчину завезли додому, патрульні залишили їй свій контакт, аби та телефонувала, коли буде важко. Дали їй кишенькові гроші на перший час. Інформацію про дівчину передали соціальним службам».

Про це повідомили сьогодні, 3 травня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото врятованої дівчини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів