Патрульні не розминулися у Львові з мікроавтобусом

13:15 13 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

В управлінні патрульної поліції Львівської області закликають не розповсюджувати неправдиву інформацію.

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили у вівторок, 13 серпня: «Сьогодні на деяких інформаційних ресурсах з‘явилася інформація, що вчора близько 19-ї години на вулиці Науковій трапилася ДТП за участі автомобіля «Volkswagen Transporter» та службового автомобіля патрульної поліції «Toyota Prius» і начебто внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє осіб, серед них двоє неповнолітніх».

«Водій буса, виїжджаючи з прилеглої території, не надав перевагу у русі поліцейському автомобілю, який рухався головною дорогою, внаслідок чого трапилася ДТП. В салоні буса перебували діти 2014 та 2019 років народження, які не були пристебнуті пасками безпеки. У 33-річного водія до того ж був відсутній страховий поліс», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Учасник ДТП висловив бажання викликати швидку допомогу на місце. Медики оглянули всіх учасників ДТП, ніхто з них не потребував шпиталізації до лікарні», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Відтак, екіпаж патрульних, які прибули на виклик, оформив стосовно водія автомобіля «Volkswagen Transporter» протокол за статтею 124 (вчинення ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також винесли постанови за непристебнутих малолітніх пасажирів та відсутність страхового полісу. Далі справу розглядатиме суд», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів