Патрульні допомогли львів’янину вибратися з лісу

15:00 4 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з відео на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти закликають пам’ятати про елементарні правила походу в ліс.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли сьогодні, 4 вересня, що отримали вчора, близько 21-ї години, повідомлення від жінки, чоловік якої загубився в лісі. Він мав зі собою мобільний телефон, тому інспектори зв’язалися з ним і координували свої дії. На допомогу їм приїхав ще один екіпаж поліції та син чоловіка, який орієнтується на тій місцевості.

Приблизно через годину патрульні натрапили на забукалого. В лісі падав дуже сильний дощ і чоловік сильно промок проте медичної допомоги він не потребував. Інспектори вивели чоловіка з лісу і він разом з родичами поїхав додому.

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опудлікували відео з місця події й закликають пам’ятати про елементарні правила походу в ліс: «Повідомте родичів про ваш намір піти до лісу, якщо з вами йде дитина – вдягніть її у яскравий одяг, беріть з собою достаню кількість води, запам’ятовуйте орієнтири, пам’ятайте про заряд мобільного телефону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів