Львівські патрульні беруть участь в антитерористичних навчаннях

12:50 24 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

В управлінні патрульної поліції Львова пояснили: «Патрульні проводять у Львові превентивні заходи з протидії терористичним та диверсійним загрозам»

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 24 липня: «Патрульні поліція Львова проводить в рамках антитерористичних навчань Служби безпеки України низку превентивних заходів з протидії терористичним та диверсійним загрозам. Усі дії контролює Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні СБУ у Львівській області».

«З 11-її години 23 липня органи управління і сили цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Львівської області переведені у режим підвищеної готовності. На Львівщині введений «Жовтий» рівень терористичної загрози. Відповідно, патрульні поліцейські проводять перевірки транспортних засобів на наявність заборонених предметів та підозрілих осіб щодо причетності їх до протиправної діяльності. Усі дії відбуваються згідно чинного законодавства, зокрема постанови Кабінету Міністрів України та Закону України про боротьбу з тероризмом», – поінформували також сьогодні, 24 липня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів