Патрульна поліція відрапортувала про перші дві доби своєї роботи у Львові

21:24 26 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Поліцейські найбільшого міста на заході України оформили 34 ДТП, припинили декілька масових бійок, втрутились у вісім сімейних конфліктів, 16 разів застосовували наручники під час затримання.

На сторінці Патрульної поліції України в соціальній мережі повідомили сьогодні, 26 серпня:

«Вітання зі Львова! За дві доби роботи патрульної поліції Львова вже маємо перші результати: оформили 34 ДТП, припинили декілька масових бійок, втрутились у вісім сімейних конфліктів, 16 разів застосовували наручники під час затримання. Реагували на масове розпиття алкоголю в громадських місцях, порушення правил дорожнього руху, допомагали перехожим. Зареєстрували три пограбування, два незаконні проникнення до житла, 18 крадіжок, три шахрайства.

Один чоловік вирішив, що зможе спуститись з п'ятого поверху на мотузці, бо заклинило квартирний замок. Не зміг. Патрульні доставили його в лікарню з пошкодженнями середнього рівня тяжкості.

Були й кумедні випадки. Жінка, яка керувала машиною напідпитку, в момент оформлення протоколу намагалась втекти. Під час огляду вихопила водійське посвідчення, заховала під нижню білизну зі словами «Хлопці, робіть тепер що хочете».  Порушницю доставили у відділок.

Також поліцейським довелось ловити порушника громадського порядку без одягу, який голяка тікав від патрульних. Впіймали. Але ми працюємо не для статистики, а для дотримання закону».

Про це повідомили сьогодні, 26 серпня, на сторінці Патрульної поліції України в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», на львівських поліцейських накинулися з кулаками п’яні жінки, керівник львівської патрульної поліції остерігається створювати інформаційні приводи, львівські підприємці допомагають поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів