Паркування в центрі Львова обмежать ще 1280-ма стовпцями

09:58 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: profkom.lnu.edu.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року у центральній частині міста планують встановити орієнтовно 1280 стовпців, що обмежують паркування автомобільного транспорту на тротуарах.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 березня, «Щоденному Львову», що цього року у центральній частині міста планують встановити орієнтовно 1280 стовпців, що обмежують паркування автомобільного транспорту на тротуарах. Начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків розповів також:

«Встановлювати стовпці будуть приблизно за місяць. Ми вже оголосили тендер. Коли буде визначений переможець, розпочнемо роботу. Думаю, це буде орієнтовно за місяць. 

Зокрема, планується встановити стовпці на вулицях Крушельницької й Словацького, на проспектах Свободи та Шевченка, на частині вулиць Коперника, Куліша, Грушевського, Гнатюка, Григоровича та Стефаника. З міського бюджету на ці роботи виділено приблизно 1 млн грн. Стовпці встановлюватимуть декоративні чавунні та металеві.». 

У прес-службі міськради  також нагадали: «27 грудня 2013 року виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення «Про затвердження ескізів типового вигляду стовпців для обмеження паркування транспорту на тротуарах у м. Львові». За цим рішенням типовими є металеві стовпці, висотою 90 см, та чавунні, висотою 100 або 130 см.  Минулого року, щоб унеможливития  паркування автотранспорту  на тротуарах, було встановлено 674 металевих і 937 чавунних стовпців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів