Олег Березюк не довіряє голові ЛОДА Олегу Синютці

12:29 22 червня 2017 р.

На третю добу голодування Олег Березюк починає відчувати певну втому. При цьому його стан контролюють лікарі-волонтери. Наразі він припиняти голодування не має наміру.


Відео: Львівський прес-клуб

Про він скапом повідомив щойно, 22 червня, під час прес-конференції на тему: «Сміттєва війна у Львові: припиніть знущатися над львів’янами!», яка відбувається у Львівському прес-клубі.

- Я – лікар і розумію, що на другий-третій день ніяких суттєвих змін у організмі не відбувається, - зауважив він.
Також, за його словами, результат свого голодування він не бачить.

- Результату на сьогодні – нуль. Можливо, люди почали думати інакше. Тому що влада не реагує ніяк, - вважає він.

За його словами, крок щодо голодування – це те, що він вважає за потрібне.

- Є дві причини мого голодного протесту. Перша – це знущання над людьми, зокрема у Львові, а сміття – це інструмент, який вибрала влада до знущання.  Друга причина: коли я побачив виступ прем’єр-міністра на засіданні Кабміну і почув 90 відсотків брехні, то я вирішив, що  якщо нічого іншого не можна зробити, то я буду голодувати, - каже Олег Березюк.

На заяву голови Львівської обладміністрації Олега Синютки, які годину тому запропонував Львову передати повноваження щодо вирішення проблеми зі сміттям області, лідер фракції «Самопоміч» у Верховній Раді зізнався, що ще не чув про це. Проте має свою думку щодо самого голови обладміністрації.

- Я не довіряю губернатору Львівщини. Я переживаю, що ця залежна особа, може далі виконувати маніпулятивні вказівки. Всі коти і собаки в підворотнях розуміють, в чому причина.  До мене дзвонять мери. І вони чекають, що їм влада дозволить брати сміття. Вони вчора чекали, що їм дозволять відкривати. А  так не сталося, - говорить Олег Березюк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів