Оголошено набір у батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів»

16:58 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vinnitsaok.com.ua

Як інформують у відділі зв’язків з громадськістю обласного управління Міністерства внутрішніх справ, його створено наказом МВС від 16 квітня.

Міліція Львівщини оголосила набір кандидатів на службу у новостворений батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів». У батальйоні має служити 500 осіб.

Як інформують у відділі зв’язків з громадськістю обласного управління Міністерства внутрішніх справ, його створено наказом МВС від 16 квітня. Його функція – захист та охорона життя, прав і свобод громадян, суспільства і держави від злочинних посягань, охорона громадського порядку тощо.

Набиратимуть на службу в батальйон «Львів» осіб віком від 20 до 35 років з наявним званням – від рядового до старшого прапорщика запасу включно, придатність до військової служби, відсутність судимості. начальник відділу комплектування обласного управління міліції Юрій Марків розповів інтернет-виданню «Zaxid.net»: «Уже почали зголошуватись перші охочі служити в батальйоні. До керівного складу батальйону увійде командир, два заступники та п’ять командирів рот».

До формування батальйону «Львів» готове долучитися формування Народна гвардія. «Сподіваємось на патріотизм і свідомість мешканців Львівщини, і що вони будуть зголошуватися», – сказав керівник Народної гвардії на Львівщині Мар’ян Нищук.

Для оформлення необхідних документів та отримання додаткової інформації щодо умов прийому на службу звертатись за адресою: м. Львів, пл. Генерала Григоренка, 3, кабінет №85, або за телефоном 095-6624322, 096-47 34 727, 067-26 55 288.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів