Очевидці вибуху поблизу села на Львівщині переконані – це розірвався снаряд

10:14 3 жовтня 2013 р.

Двох рибалок врятував від смерті щасливий випадок.


Журналістам «Нашого репортеру» про влучання в озеро поблизу села Грушів на Львівщині одного зі снарядів, запущених 1 жовтня на Яворівському військовому полігоні за участю Президента Віктора Януковича, розповіли мешканці цього населеного пункту, а також рибалки, опитані на березі тієї водойми. Вони переконані – це розірвався снаряд.

Зокрема рибалки, які в цей час були на березі озера – в 150 метрах від епіцентру вибуху – повідомили, що вибухова хвиля перевернула столи, стільці та ледь не знесла намети. І що двох рибалок врятував від смерті щасливий випадок.

А місцеві жителі скаржаться, що вибухова хвиля повибивала шибки в будинках не тільки Грушева, а й навколишніх сіл. Своєю чергою, сільський голова сусіднього Завадовав сумнівається, що вибух – справа рук військових. Припускає натомість – можливо, це браконьєри глушили рибу.

Як повідомляв «Щоденний Львів», 2 жовтня військові запевняли «Радіо Свобода», що під час навчань на Яворівському військовому полігоні «один зі снарядів вийшов за межі полігону і самоліквідувався в повітрі».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів