Обминайте вулицю Личаківську у Львові здалека

13:52 27 березня 2017 р.

25 березня на ремонт закрили вул. Личаківську. Основна вулиця для об’їзду – вул. Некрасова, повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, Однак задля уникнення скупчення автомобілів та утворення корків, водіїв закликають за можливості обирати інші напрямки руху.

«Львівавтодор» нагадує, що рух для транспортних засобів на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова буде перекрито до 25 червня - у зв’язку з капітальним ремонтом дороги. Роботи виконує ТзОВ «Онур».

Громадський транспорт буде об’їжджати по вул. Некрасова у два боки, а приватний транспорт - по вул. Репіна – вул. Сагайдачного – вул. Круп’ярській - теж у два боки.

Щодо електротранспорту, то трамвай № 10 не курсуватиме.

Трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка – і до Академії Мистецтв, та у зворотному напрямку.

Трамвай № 7 курсуватиме за маршрутом: вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І.Франка – вул. Сахарова – і до Аквапарку та у зворотному напрямку.

Як повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», це тимчасова схема. Заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи, щоб відновити рух трамваю № 7 по вул. Мечникова і скерувати ввесь транспорт по вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів