Нові поліцейські патрулюватимуть Львів з 28 серпня

20:44 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gordonua.com

Заступник начальника управління кадрового забезпечення обласного управління МВС Роман Баховський розповів у вівторок: «Зараз нам лише переганяють машини з Києва, форми ще немає».

«Нові поліціянти на вулиці Львова точно не вийдуть 21 серпня», – повідомив сьогодні, 18 серпня, заступник начальника управління кадрового забезпечення Львівського обласного управління МВС Роман Баховський. Він також розповів, що 21 серпня щойно завершується навчання у перших двох потоків майбутніх поліцейських і в цей день вони складатимуть екзамени.

Роман Баховський також пояснив: «Зараз нам лише переганяють машини з Києва, форми ще немає. Отож нова поліція точно не з’явиться на вулицях Львова цієї п’ятниці».

За його словами, нові поліцейські вийдуть на вулиці Львова, як і планувалось, 28 серпня. Роман Баховський розповів це у вівторок кореспонденту інформаційної агенції «УНН»

Як інформував «ЩЛ», 16 серпня в  Громадській консультативній раді при обласному управління МВС анонсували, що нова поліція патрулюватиме Львів уже з 21 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів