Негода знеструмила 35 населених пунктів Львівщини

11:15 7 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

7 квітня вранці все ще залишалися знеструмленими 28 населених пунктів у Жовківському, Перемишлянському й Сокальському районах.

Як повідомили в диспетчерській службі ПАТ «Львівобленерго», в ніч на 7 квітня внаслідок проходження атмосферного фронту, який супроводжувався сильним дощем (кількість опадів в окремих районах складала до 20 міліметрів) та грозою, на території області було пошкоджено сім ліній електропередач ЛЕП 6-10 кВ (п’ять – повністю, а дві – частково), внаслідок чого знеструмлено 84 ТП 6-10/0,4 кВ. Про це розповіли сьогодні, 7 квітня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Тимчасово без електропостачання залишились 35 населених пунктів області (29 – повністю, шість – частково) у чотирьох районах області: Жовківському, Перемишлянському, Сокальському та Стрийському. Найбільше постраждав Перемишлянський район, де було зафіксовано відключення електропостачання у 18 населених пунктах (15 – повністю, а три – частково).

Через відсутність зовнішнього електроживлення на сільських телефонних станціях було порушено електрозв’язок з чотирма  населеними пунктами у Стрийському, Перемишлянському та Жидачівському районах. З початку світлого часу доби 7 квітня 14 аварійно-відновлювальних бригад ПАТ «Львівобленерго» у складі 18 одиниць техніки та 54 осіб приступили до ліквідації пошкоджень в електромережах області та відновлення електропостачання населених пунктів, які були знеструмлені внаслідок негоди.

Станом на 10-ту годину 7 квітня відновлено електропостачання у постраждалих населених пунктів Стрийського району. Залишаються тимчасово знеструмленими 28 населених пунктів (24 повністю і 4 частково) у Жовківському, Перемишлянському та Сокальському районах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів