Нацгвардійці зі заходу України допомогли в благоустрої території дитсадка на Луганщині

12:00 28 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: vv.gov.ua

Військовослужбовці Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, які виконують службово-бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, надали допомогу адміністрації дошкільного навчального закладу селища Мирна Долина в Попаснянському району Луганської області в упорядкуванні території.

У дитячому садочку з вдячністю прийняли допомогу нацгвардійців, адже тут над вихованням кількох десятків дітлахів наполегливо працює педагогічний колектив, який використовує новітні методики навчання, що позбавляють малюків від штампів і розвивають їхні творчі здібності. Звичайно, подібний підхід вимагає не тільки постійного самовдосконалення вихователів, але й відповідного комфорту. 

Завідувач дошкільного навчального закладу Віра Зубова зазначила: «Хочу щиро подякувати військовослужбовцям нацгвардії за турботливе ставлення до наших вихованців і надану допомогу у впорядкуванні території дитячого садочку та заготівлі дров для опалення приміщень. Після спілкування з військовослужбовцями я впевнена, що в подальшому наша співпраця буде тільки посилюватись».

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів