Нацгвардійці тренувалися на Львівщині використовувати спецзасоби

10:00 24 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Національні гвардійці вдосконалили навички під час установки димових завіс, при веденні бою і на об’єктах, що охороняються з метою запобігання прицільному вогневому застосуванню авіації та диверсійно-розвідувальних груп противника.

У навчальному центрі «Раковець» неподалік Львова провели дводенні навчально-методичні збори з особовим складом позаштатних груп (розрахунків) зі застосування спеціальних засобів військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. На практичних заняттях військовослужбовці закріпили знання щодо правових основ застосування спеціальних засобів, порядку приведення їх в дію, заходів безпеки при застосуванні спеціальних засобів та надання першої медичної допомоги. Нацгвардійці також вдосконалили навички під час установки димових завіс, при веденні бою і на об’єктах, що охороняються з метою запобігання прицільному вогневому застосуванню авіації та диверсійно-розвідувальних груп противника.

Начальник служби радіаційного, хімічного, біологічного захисту, екологічної безпеки Західного територіального управління Національної гвардії України підполковник Антон Жила розповів: «Основною метою зборів є вдосконалення знань особовим складом щодо правових основ та порядку застосування спеціальних засобів, відпрацювання практичних навичок їх використання, постановки димових завіс в різних видах бою, оскільки вони знадобляться при виконанні службово-бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції».

Про це повідомили сьогодні, 24 жовтня, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фоторепортаж з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів