Накопичене у Львові сміття спробують вивезти впродовж двох тижнів

16:58 21 червня 2017 р.

Учасники виїзної урядової наради запропонували облаштувати тимчасовий полігон для відходів на території ТЕЦ-2.

У Львівській міськраді повідомили в середу: «Сьогодні, 21 червня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась нарада під головуванням віце-прем’єра й міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, участь у якій взяли керівники профільних міністерств та відомств. На нараді обговорили питання поводження з твердими побутовими відходами та ту складну ситуацію, в якій зараз перебуває Львів через блокування вивезення та захоронення ТПВ з міста».

Як зазначив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, жодного чіткого рішення під час сьогоднішньої наради не прийнято. Було озвучено про можливість одноразового вивозу сміття, яке накопичене зараз у Львові», – стверджують також у міськраді.

«Що ж до системного вивозу, то за словами віце-прем’єр-міністра, «працює меморандум». Водночас Львову запропонували облаштувати тимчасовий полігон для відходів на території ТЕЦ-2. Геннадій Зубко сказав, що найближчим часом, ймовірно протягом двох тижнів, постараються вивести накопичене зараз сміття. Можливо, для цього будуть залучати інші області України, які мають полігони», – повідомили також сьогодні, 21 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів