На звалищі неподалік Львова відновили пошуки зниклого еколога

10:48 25 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

За інформацією Львівського обласного управління ДСНС, 24 червня нових вогнищ пожежі на території Грибовицького сміттєзвалища не зафіксовано.

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«З 12:00 було відновлено пошуково-рятувальні роботи в безпечних та доступних для цього зонах, повторно проводився прохід екскаваторами, де є найбільша ймовірність перебування на момент зсуву зниклого безвісті працівника ЛКП «Збиранка» Олександра Бутіна.

Для пошуково-рятувальних робіт були залучені три одиниці техніки та семеро рятувальників, які одночасно перебувають на цих екскаваторах, із них один чергував на пост убезпеки. Заміна особового складу проходилась щогодини.

24 червня до проведення робіт були залучені 38 працівників та 15 одиниць техніки. Зокрема – семеро працівників і три одиниці техніки Львівського обласного управління ДСНС. А загалом від ДСНС України – 21 працівник та чотири одиниці техніки.

Від інших cлужб були залучені 17 працівників та 11 одиниць техніки. Зокрема, працівниками ЛКП «Збиранка» проводились роботи по засипанню тіла сміттєзвалища ґрунтом, які непов'язані із схилом, де виник обвал.

Обстановка на 25 червня – контрольована. Підрозділи Львівського обласного управління ДСНС області перебувають у черговому режимі. Проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу сміттєзвалища».

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів