На залізничних переїздах Львівської магістралі травмувалися цього року чотири людини

12:28 4 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Упродовж шести місяців 2015 року на залізничних переїздах Львівської магістралі зафіксували сім дорожньо-транспортних пригод.

Із 25 червня до 24 липня на Львівській магістралі проведуть місячник безпеки на залізничних переїздах. Під час раптових перевірок слідкуватимуть, як виконують свої обов’язки чергові по переїздах та чи дотримуються правил дорожнього руху водії автотранспорту.

Упродовж шести місяців 2015 року на залізничних переїздах Львівської магістралі зафіксували сім дорожньо-транспортних пригод, у яких травмувались чотири особи, одна із них загинула. У п’яти випадках автомобілі переїжджали на червоний сигнал світлофора та були збиті потягами, двічі автотранспорт в’їжджав у бік поїзда.

Минулоріч протягом першого півріччя зафіксували шість випадків ДТП на переїздах. У них травмувались три особи, одна – смертельно.

Відтак залізничники наголошують на тому, що водії транспортних засобів та пішоходи повинні бути максимально уважними при перетині залізничних переїздів, а перехід чи переїзд колії при заборонних сигналах світлофорів категорично заборонено. Про це повідомили в прес-центрі Львівської залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів