На Яворівщині зіткнулися чотири автомобілі

09:10 21 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com

Унаслідок ДТП загинула пасажир.

У четвер, 20 жовтня о 20:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в селищі Івано-Франкове в Яворівському районі відбулось зіткнулися чотирьох автомобілів – «Skoda Fabia», «Volkswagen T5», «Lancia» та «Lincoln». Унаслідок зіткнення виникла пожежа в автомобілі «Lincoln», яку вогнеборці ліквідували о 20:55.

Вогнем знищено автомобіль повністю. Внаслідок ДТП загинула пасажир автомобіля «Skoda Fabia» й травмовано водія автомобіля «Skoda Fabia» та пасажира з автомобіля «Lincoln». 

Рятувальники деблокували травмованого водія автомобіля «Skoda Fabia». Потерпілих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Новояворівську центральну районну лікарню.

Про це повідомили сьогодні, 21 жовтня,  на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуакцій в інтернет-мережі «Facebook». Натомість на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації поінформували, що зіткнулися автомобілі «Шкода Фабія» під керуванням жительки Новояворівська 1977 року народження, «Лінкольн» під керуванням жителя Новояворівська 1984 року народження, «Фольксваген Т5» під керуванням жителя Львова, 1998 року народження та «Лянчія Лібро» під керуванням жителя Яворова 1991 року народження. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів