На в'їздах до Львова встановлено блокпости (відео)

18:36 27 січня 2015 р.

Фото до новини

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили у вівторок: «На під’їздах до меж Львівської області та міста Львова виставлено одинадцять стаціонарних постів, на яких працівники міліції здійснюють нагляд за дорожнім рухом, а також виявляють фaкти нeзaкoннoгo перевезення зброї, боєприпасів, вибухівки та інших небезпечних речовин і предметів».


Відео: tvzikua

У відділі зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 27 січня: «На під’їздах до меж Львівської області та міста Львова виставлено одинадцять стаціонарних постів, на яких працівники міліції здійснюють нагляд за дорожнім рухом, а також виявляють фaкти нeзaкoннoгo перевезення зброї, боєприпасів, вибухівки та інших небезпечних речовин і предметів». У повідомленні також зазначено:

«На виконання рішення координаційної ради під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та Секретатя РНБО України Олександра Турчинова, наказом по ГУМВС України у Львівській області з 25 січня і до особливого розпорядження особовий склад ОВС Львівщини переведено на посилений варіант несення служби». Особливу увагу правоохоронці приділятимуть охороні об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, зокрема: нафто-, газо- та водопроводів, електростанцій, об’єктів транспортної інфраструктури, а також адміністративних приміщень органів державної влади та місцевого самоврядування та місць значного скупчення людей.

Під охорону взято 66 об’єктів, з яких: 21 – об’єкт органів державної влади та місцевого самоврядування; 6 – об’єктів державного значення; 11– об’єктів місцевого значення; 10 – об’єктів водопостачання; 10 – об’єктів нафто-газової промисловості; 4 – об’єкти електропостачання. «Збільшено кількість патрульних нарядів. Зараз для охорони громадського порядку щодня задіяно близько 900 правоохоронців, раніше у Львові та в області патрулювали близько 400 міліціонерів», – розповів заступник начальника Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Віктор Катерина». 

Натомість інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 27 січня, в повідомленні «На в'їздах до Львова та міст області встановили блокпости»:

«В Україні вдвічі збільшили кількість патрулів. Такі запобіжні заходи необхідні, аби виявити сепаратистів та бандитські формування. Одинадцять блокпостів створили на в’їзді до Львова, а також на магістральних трасах на межах із сусідніми областями.

Разом із працівниками ДАІ на блокпостах чергують і спецпризначенці батальйону «Львів». Їх завдання – знайти зброю, вибухівку та терористів. 

«Ми посилено патрулюємо разом з працівниками батальйону «Львів». Перевіряємо передусім автомобілі з інших областей на перевезення зброї та вибухівки», – пояснив інспектор ДАІ Ігор Полуліх. 

Перевіряльники зупиняють не лише нетутешні автомобілі, а й з львівськими номерами. Водії вітають такі ініціативи, проте декому такі нововведення не подобаються. 

У місті патрулі охороняють державні будівлі та спецоб'єкти - системи газотранспорту та водопостачання. 

«Раніше в середньому на патрулювання виходило 400 осіб, зараз до 900. Також на в'їздах в Львів та міста області виставлено 11 стаціонарних блокпостів, де залучені працівники ДАІ та нашого батальйону особливого призначення «Львів», які спільно несуть службу в цілодобовому режимі», – пояснив заступник начальника обласного управління громадської охорони Віктор Катерина. Міліція закликає львів'ян пильнувати та повідомляти про підозрілі речі правоохоронців».

Про це повідомляється у вівторок на сайті інтернет-видання «Zaxid.net».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів