На вулиці Пластовій у Львові міняють водопровід і каналізацію

14:00 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили, що на вулиці Пластовій вже прокладено один кілометр водопроводу, 1,2 кілометра напірної каналізації та 36 метрів дощової каналізації.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 23 квітня: «У Львові триває капітальний ремонт доріг. Один з масштабних цьогорічних об’єктів – ремонт вулиці Пластової, на ділянці від вулиці Богданівської до вулиці Бескидської. Роботи проводить ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Під час капітального ремонту вулиці Пластової, на ділянці від вулиці Богданівської до вулиці Бескидської буде замінено дорожнє покриття, замінено водопровід, газопровід, напірну і дощову каналізацію, заплановане встановлення зовнішнього освітлення з енергоощадними світильниками. Станом на сьогодні завершено усі підготовчі роботи, під час яких було розібрано 440 метрів бортових каменів. Також вже прокладено один кілометр водопроводу діаметром 300 міліметрів, 1,2 кілометра напірної каналізації діаметром 300 міліметрів та 36 метрів дощової каналізації діаметром 600 міліметрів», – поінформували в міськраді

Прес-секретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль розповів: ««Водопровід і каналізація прокладені в «зеленій зоні», яка йде паралельно з дорогою. На самій дорозі проводимо демонтаж старого покриття, зокрема копаємо корито для прокладання нового дорожнього покриття. Ці роботи проводимо від вулиці Бескидської в напрямку до вулиці Богданівської».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів