На вокзалі у Львові натрапили на розшукуваного трускавчанина

17:00 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомила в середу помічник начальника лінійного відділу на станції Львів зі зв’язків із громадськістю та ЗМІ Соломія Таратула, транспортні міліціонери виявили під час перевірки документів розшукуваного червоноградськими правоохоронцями.

У прес-службі (лінійному відділі) управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 26 листопада, що співробітники його мобільної фільтраційної групи виявили під час відпрацювання приміщення вокзалу Львів-Головний громадянина, який розшукується червоноградськими правоохоронцями. Помічник начальника лінійного відділу на станції Львів зі зв’язків із громадськістю та ЗМІ Соломія Таратула конкретизує:

«Як повідомив начальник лінійного відділу на ст. Львів полковник міліції Віталій Горський, до чергової частини лінійного відділу було запрошено громадянина для встановлення його особи. Під час перевірки його документів по оперативних обліках встановлено, що він перебуває у розшуку. 40-річний мешканець міста Трускавця розшукувався правоохоронцями, як безвісті зниклий. Про встановлення громадянина повідомлено ініціатора розшуку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів