На трасі Польща-Німеччина український «TIR» їхав зустрічною смугою

19:24 19 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: pixabay.com

Як з’ясували, за дві години перед затриманням він пив алкоголь на одній з автозаправних станцій

Про це інформує Польське радіо.

Поліція затримала 40-ка літнього громадянина України, який їхав зустрічною смугою на автостраді A4. «Після затримання виявилося, що він був у нетверезому стані», - повідомили з прес-групи воєводської комендатури поліції в Ополі.

Ця подія сталася вночі з четверга на п’ятницю на відтинку міжнародної автостради A4, яка тягнеться півднем Польщі з Німеччини до України. Поліція отримала повідомлення про те, що 40-а тонна вантажівка їде зустрічною смугою в напрямку Катовиць. Поліціянти затримали цей автомобіль, водієм виявився громадянин України.

Як з’ясувалося, за дві години перед затриманням він пив алкоголь, на одній з автозаправних станцій. Водій не зміг пояснити чому вирішив їхати зустрічною смугою. 

Після того, як водій витверезіє, його будуть прослуховувати і пред’являть звинувачення у провадженні автомобіля у нетверезому стані, він також почує звинувачення у тому, що його поведінка несла загрозу іншим учасникам дорожнього руху. Окрім високого штрафу, йому загрожує заборона водіння автомобіля на території Польщі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів