На станції Підзамче у Львові тепловозом смертельно травмовано чоловіка

10:29 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

До чергової частини лінійного відділу на станції Львів надійшло повідомлення про травмування людини тепловозом на залізничному переїзді через під’їзну колію на вулиці Новознесенській.

Попередити наїзд не вдалось, особу смертельно травмовано. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що на під’їзній колії станції Підзамче під час виконання маневрів тепловозом смертельно травмовано невстановлену особу чоловічої статі, віком 45-55 років. Чоловік одягнений у чорну футболку, сині джинси, білі кросівки з сірими та синіми вставками. Труп з характерними ознаками травмування рухомим складом залізничного транспорту направлено в морг ЛОБСМЕ Львова.

Обставини події та особа смертельно травмованого встановлюються правоохоронцями лінійного відділу на станції Львів. Повідомляючи про це сьогодні, 27 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі управління України на Львівській залізниці додають: «Звертаємось до громадян, які володіють інформацією, що допоможе встановленню особи смертельно травмованого чоловіка, негайно повідомити про це чергову частину лінійного відділу на станції Львів за телефоном (032) 226-36-05 або 067-371-17-00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів