На схід України знову вирушив загін правоохоронців Львівщини

14:54 9 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Співробітники органів внутрішніх справ нашої області замінять зоні бойових дій своїх товаришів, котрі невдовзі повернуться додому на відпочинок.

На схід України вирушив зведений загін співробітників органів внутрішніх справ Львівської області. У зоні бойових дій вони замінять своїх товаришів, котрі невдовзі повернуться додому на відпочинок. У дорогу правоохоронців проводжали заступник начальника Львівського обласного управління МВС – полковник міліції Сергій Маруняк, родичі, друзі та товариші по службі. У зоні АТО співробітники міліції нестимуть службу по забезпеченню громадського порядку, охороні об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, а також виконуватимуть інші накази керівництва операцією.

Сергій Маруняк звернувся до особового складу з такими напутніми словами: «Всі ви вже досвідчені бійці. Багато у кого за плечима по три, чотири ротації, відповідно, знаєте про те, куди їдете і що на вас там чекає. Незважаючи на те, що зараз у зоні АТО період затишшя, ви мусите пам’ятати, що небезпека все одно підстерігає всюди – це і розтяжки і міни і таке інше. Тому пам’ятайтепро головне – повертайтесь додому живими та неушкодженими».

Ротація працівників міліції Львівщини у зоні проведення АТО триває відпочатку проведення операції. За цей час на сході України загинули четверо правоохоронців Львівщини. Про це повідомили сьогодні, 9 жовтня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів