На схід України знову відбув зведений загін львівських правоохоронців

19:10 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, зведений загін його співробітників змінить своїх колег, котрі вже тривалий час несуть службу на блокпостах, забезпечують охорону громадського порядку на сході України й надають всебічну допомогу населенню.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в четвер, що зведений загін його співробітників виїхав вчора, 1 жовтня, в зону проведення антитерористичної операції, щоб змінити своїх колег, котрі вже тривалий час несуть службу на блокпостах, забезпечують охорону громадського порядку на Сході України та надають всебічну допомогу місцевому населенню. Правоохоронців, котрі вирушали на захист територіальної цілісності та незалежності нашої держави, прийшли проводжати рідні та близькі, а також колеги – правоохоронці на чолі з начальником обласного управління МВС, полковником міліції Дмитром Загарією, начальником Управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ МВС України полковником міліції Любомиром Родинюком та заступником начальника ГУМВС України у Львівській області – начальником кримінальної міліції полковником міліції Сергієм Маруняком.

Вони перевірили готовність бійців до виконання завдань а також пересвідчились у тому, що підрозділ забезпечений усім необхідним. Інструктаж щодо несення служби провів особисто Дмитро Загарія.

«Ваше головне завдання – гідно виконувати свій обов’язок. Захищати Україну, її незалежність та її громадян. Повертайтесь додому живими та неушкодженими», – зазначив очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія.

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС також повідомили: «Зі Львова та області майже 800 працівників міліції були відряджені на Схід України з початку проведення антитерористичної операції та максимально забезпечені усім необхідним».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів