На радіо «ФM Галичина» звільнилися 90% працівників

18:45 31 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ірини Андрейців в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомила ведуча радіостанції Юла Бєльська, 27 працівників радіо «ФM Галичина» (90% колективу) відмовилися працювати під керівництвом Олександри Гнатик.

Ведуча радіостанції «ФM Галичина» Юла Бєльська повідомила сьогодні, 31 серпня,
«Ви питаєте, чому ми не працюємо на радіо «FM Галичина»? Колектив «ФM Галичина» висловив недовіру директору Олександрі Гнатик 27 працівників радіо «FM Галичина» ( 90% колективу) наприкінці серпня 2016 року відмовилися працювати під керівництвом Олександри Гнатик.
Рішення зумовлене не фактичною відсутністю керівника, яка перебувала у відпустці, а низкою тривалих та свіжих обставин, що вплинули на зважений та раціональний висновок. Останньою краплиною, що переповнила чашу нашого терпіння був цілеспрямований вплив на зрив процесу встановлення Національного та Світового рекорду з безперервного мовлення у прямому ефірі двох ведучих, який Юла Бєльська та Валентина Барзолевська за підтримки небайдужого колективу встановили до Дня незалежності України цього року.
Склалось враження, що директор, перебуваючи у відпустці, не могла допустити успіху команди без неї, а побачивши, чого підлеглі досягли, почала приймати вітання. Також серед «заслуг» Олександри Гнатик перед колективом слід згадати такі:
постійний пресинг, зневага та обман у роботі; присвоєння собі заслуг розвитку радіостанції, які по праву належать попередньому керівнику; внесення розбрату, зштовхування працівників між собою і спостереження, яким чином вони будуть виходити зі штучно інспірованої ситуації; тиск на ведучих, які вже бояться пропонувати нові проекти, оскільки все сприймається з насмішками і образами; самодурство керівника, що перешкоджає працівникам займатися безпосередніми обов’язкам;  намагання звільнити професійних ведучих за особистою неприязню, а не за професійними якостями;   тотальна комерціалізація ефіру без внесків на промоцію та розвиток взаємин з потенційними клієнтами та партнерами і попри потребу у створенні іміджевого контенту; відсутність фактичних ідей як керівника з подальшим присвоюванням заслуг і паразитуванням на творчому колективі; гальмування розвитку радіостанції;   особиста промоція як наріжного каменя успіху радіо «ФM Галичина», а не самого радіо і його колективу;   систематичне та багаторівневе зловживання службовим становищем;   маніпулювання фінансами без індексації зарплат і належної прозорості;   систематичне порушення трудового законодавства у контексті посадових інструкцій, наказів за підприємством, питань матеріальної відповідальності та інвентаризації.
«ФM Галичина» успішно розвивається понад шість років, посідає чільне місце на медіа-ринку регіону та цілої держави і не має наміру збавляти оберти у своєму поступі на користь своїх слухачів, партнерів та інвесторів.  Колектив радіостанції, що складається як з тих, хто закладав підвалини її становлення, так і з людей, які лише нещодавно долучилися до її розвитку і відмовляється надалі від співпраці у команді з Олександрою Гнатик та тими особами, які розділяють її принципи керівництва та підходи до роботи.
У випадку, якщо до нашого заклику не дослухаються, залишаємо за собою право колективного страйку і наперед просимо пробачення за усі спричинені незручності у слухачів, партнерів та інвесторів радіостанції. Повірте, іншого шляху для улюбленого і рідного радіо «ФM Галичина» немає!».
Юла Бєльська написала це сьогодні, 31 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів