На прийом до посадовців Львівської міської ради можна записатися через Інтернет

12:22 9 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: intel.ua

Як запевняє її прес-служба, не пізніше наступного робочого дня на вказану електронну адресу заявника надійде підтвердження запису, час та місце прийому.

Адміністративно-господарське управління Львівської міської ради повідомляє, що записатися на прийом до посадовців ЛМР можна декількома шляхами. Зокрема:

звернутись безпосередньо у Центр надання адміністративних послуг;

по телефону за номером інформаційної довідки Центру 032 2975 795;

на сайті Львівської міської ради за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/portal/for-citizen/faq/communication-with-authorities/appointment-to-the-official. 

Упродовж дня або не пізніше наступного робочого дня на вказану електронну адресу заявника надійде підтвердження запису, час та місце прийому. Щоправда, не слід забувати, що порядок запису на прийом до міського голови та його заступників все ж таки передбачає безпосередню присутність мешканця в Центрі надання адміністративних послуг. 

Окрім того, на сайті Львівської міської ради можна скористатися послугою електронного звернення. За 2014 рік до Центру надійшло 379 електронних звернень громадян. Найчастіше людей турбують житлово-комунальні питання. Зазвичай, це питання освітлення, прибирання території, проблеми з опаленням та водопостачанням.

Окрім питань житлового характеру, великою популярністю користуються питання облаштування дитячих майданчиків та питання електронної реєстрації дітей у садок. Працівник Центру Ольга Мезів зазначає: «У нелегкий для країни та нашого міста час в Центр надання адміністративних послуг надходили електронні звернення і від мешканців східних областей та АР Крим про   вирішення соціально-побутових умов та поселення у м. Львові. Завдяки електронним зверненням, ми змогли забезпечити швидке, якісне та точне інформування заявників з приводу порушених ними питань».

У Центрі надання адміністративних послуг діє послуга «Замов візит в ЦНАП», яка дозволяє раціонально використати свій час для здійснення реєстрації документів чи отримання консультації. Начальник Адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик повідомила: «Ми розуміємо, що підхід до мешканців необхідно виробляти в індивідуальному порядку: хтось працює, хтось має маленьких дітей, і тому, якщо людина попередньо звернеться до нас по телефону чи через Інтернет, ми зможемо забезпечити обслуговування для цієї людини в максимально зручний час. Працівник буде знати попередньо питання і чекатиме клієнта, це дуже зручно».

Для того, щоб скористатися цією послугою, достатньо зателефонувати на інформаційну довідку за телефоном 032 297 57 95, або на Гарячу лінію міста за телефоном 15 80. Також подати звернення через сайт міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів